Zaloguj przez Facebook
  Jesteś tutaj: Strona główna » Polityka prywatności Zaloguj | Załóż konto | Nasz adres
Oferta Sklepu
Producenci
Informacje
Regulamin
Jak dokonać zakupu?
Raty Santander
Napisz do nas!
Adres (Mapa dojazdu)
Mapa kategorii sklepu
Polityka prywatności
Informacje o cookies
Taxfree
Paczkomaty 24/7 Sklep Nurkowy
Certyfikat SSL Sklep Nurkowy
Polityka prywatności
  1. Szanując prawa naszych klientów oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
  2. Administratorem Danych Osobowych jest Krzysztof Krakiewicz zamieszkały w Lublin, 20-706, ul. Magierskiego 21 wpisany do Ewidencji Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Prezydenta Miasta Lublina pod numerem 70004, posiadającym NIP: 712 167 16 65 oraz REGON: 431 178 738. Nr księgi w GIODO: 102300.
  3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:
    • Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz skontaktować z Tobą.
    • Nazwa firmy, jej adres i NIP – podczas składania zamówienia jeżeli chcesz otrzymać fakturę, będą wymagane dane firmy.
    • Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.
    • Nr telefonu – Powiadamiamy emailem o wysłaniu towaru. Czasami też dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.
    • Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś zapisałeś się do naszego newslettera będziemy wysłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu. Nie spamujemy :)
    • Adres IP – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
    • Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię sesji Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.
      » Więcej o informacji o cookies.
  4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
    • Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji takiego zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
    • Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna. Przechowujemy te dane w bazie, aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
    • Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.
  5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.
  6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.
  7. Połączenie pomiędzy przeglądarką klienta a serwerem sklepu jest realizowane i szyfrowane poprzez SSL 256-bit (https). Certyfikat jest dostarczany przez autoryzowanego wydawcę certyfikatów - firmę Certum Unizeto S.A.
  8. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij email pod adres sklep@moana24.pl lub listem poleconym na adres:
    Lubelskie Centrum Nurkowe Moana
    Lublin, 20-706, ul. Magierskiego 21

» Regulamin sklepu
Kontynuuj
U nas Raty 0%
Raty Żagiel 0% przez internet!!!
RATY 0% PRZEZ INTERNET
Aktualności
POWYŻEJ 299zł
WYSYŁKA GRATIS


ZOBACZ NASZE AUKCJE ALLEGRO

© Lubelskie Centrum Nurkowe "Moana" - Krzysztof Krakiewicz - Szkoła nurkowania oraz sklep nurkowy w Lublinie
ABC | AUTOMATY | JACKETY | KOMPUTERY NURKOWE | TORBY | LATARKI | SKAFANDRY | BUTLE | KSIĄŻKI
Moana24.pl to sklep nurkowy, serwis sprzętu i kursy nurkowania. Profesjonalny sprzęt nurkowy w naszym sklepie jest najwyższej jakości, dzięki czemu gwarantujemy Ci bezpieczne i pełne przygód nurkowanie Sklep nurkowy Moana zaprasza do skorzystania z bogatej oferty handlowej.
[X]
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.